header2

citaat lama anagarika govinda


 

webshop beroepseer 5De gezonde ambtenaar

Van 23 maart 2017 12:30 tot 23 maart 2017 16:00

In Hoogeveen


Weg met ziektes en overspannenheid. De tijd van gezondheid, duurzame inzetbaarheid, veerkracht en zelfregie is aangebroken. Ziekte en beperking staan niet langer centraal, maar de mogelijkheden van ambtenaren. Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Veel mensen mankeren wel wat. Maar ook met een ziekte of beperking kun je nog prima functioneren en gelukkig, krachtig en capabel zijn. Deze visie staat bekend als ‘positieve gezondheid’.

Wat kun je als werkgever en personeelsfunctionaris in de publieke sector met positieve gezondheid? Hoe kan een nieuwe visie op de gezondheidstoestand van de ambtenaar het historisch hoge ziekteverzuim bij de overheid terugdringen? Hoe komt een gezond werkklimaat tot stand? Welke gespreksinstrumenten staan de werkgever tot beschikking?

Daar praat een keur van deskundigen over tijdens het debat Duurzame inzetbaarheid in de publieke sector. Het debat wordt georganiseerd door het online magazine Binnenlands Bestuur in samenwerking met IZA: de zorgverzekeraar voor gemeenten, provincies en waterschappen.
Debatleider is Elisabeth van den Hoogen.

Het debat is uitsluitend voor ambtenaren en bestuurders en vindt plaats op:

- Donderdag 23 maart 2017 in gemeente Hoogeveen

- Maandag 10 april 2017 in gemeente Weert

Volledig programma, namen sprekers en aanmelden bij Binnenlands Bestuur: www.binnenlandsbestuur.nl

Entree gratis

 

2017-03-23 12:30:00
2017-03-23 16:00:00
Joomla webdesign: Zoccolo Concepting & Design